HAL12

Waar komt de naam HAL12 vandaan?
De naam HAL12 is eind 2012 tot stand gekomen. Het was eerst de bedoeling om een webshop te lanceren die 24/7 draaiende was. De spullen die online verkocht werden zouden opgeslagen worden in een hal. Op 12-12-12 werd de officiële samenwerkingsovereenkomst  ondertekend. De onderneming werd tot HAL12 gedoopt.

Waarom gebruikt HAL12 een huisje in zijn logo?
’’Ons huis is wie we zijn’’, dit is de slogan van HAL12. Het huisje in het logo vat de slogan in het kort samen. Het huisje komt overal in terug zodat je er telkens aan herinnert wordt dat jouw huis een veilige en gezellige plek voor jezelf en je familie moet zijn. Met onze Pay-off “Ons huis is wie we zijn”, willen we duidelijk maken dat je leefomgeving heel belangrijk is en dat je die zelf kunt creëren”. En heb je hulp nodig, dan staan we graag voor je klaar.

Wie is HAL12?
HAL12 bestaat uit een samenwerking tussen de Gier wonen en HAL12.

Waarin onderscheidt HAL12 zich van andere winkels?
Door middel van kwaliteit, trends en een persoonlijke touch is HAL12 een unieke concept. Met verschillende leuke acties en het contact met jonge designers onderscheidt HAL12 zich van de rest. Zo ontvangen klanten bijvoorbeeld
bij een besteding boven de € 50,- altijd een persoonlijk cadeau. De kwaliteit van onze producten is hoogwaardig. HAL12 wil zo veel mogelijk werken met producten waarbij de klant het gevoel van luxe en comfort ervaart.

Wat is de visie van HAL12?
In de tijd van de digitalisering wil HAL12 terug naar het persoonlijk benaderen van de klant, zowel online als offline. De klant moet een gevoel hebben die ze niet in elke winkel ervaren. Persoonlijke services, klantvriendelijkheid en advies staan hier bovenaan.

Welke merken heeft HAL12 en waar komen ze vandaan?
HAL12 verkoopt merken zoals HAY, Pedrali, Pols Potten, Mae Engelgeer. Hippe, trendy merken die de mensen aan spreken, daar is HAL12 naar op zoek. Door middel van verschillende woonbeurzen, maar ook door luisteren naar de klanten van HAL12 weten we wat we willen bieden.

Wat is er in de winkel te koop?
In de fysieke winkel hebben wij een klein assortiment van wat er op de webshop staat. De winkel is gevestigd in de winkel van de Gier wonen. Natuurlijk staat er in de winkel ook een deel van ons assortiment stoelen, tafels, verlichting en stoffen. Kom gerust een kijkje nemen en ervaar zelf het HAL12 gevoel.

Zijn er in de nabije toekomst meer producten te verwachten?

HAL12 is op zoek naar nieuwe ontwerpers en merken. Op dit moment is HAL12 startende en hebben wij een kleine selectie gemaakt van mooie merken. Ben je zelf leverancier of ontwerper? En wil je dat jouw producten in de winkel van HAL12 komen? Neem dan even contact op via info@hal12.nl

Er zijn geen producten in deze categorie.

Adres HAL12

Goudsesingel 77-83
3031 EE ROTTERDAM
info@hal12.nl

Facebook