Mae Engelgeer

Mae Engelgeer ontwikkelde tijdens de opleiding aan de modeacademie in Amsterdam haar liefde voor textielontwerpen, styling en design. Hier specialiseerde ze zichzelf en ontwikkelde een echte passie voor stoffen en materialen.
 
Deze passie zette zij voort en studeerde nog twee jaar aan de Master Vrije Vormgeving op het Sandberg instituut in Amsterdam. Sindsdien heeft ze haar eigen studio en maakt ze enerzijds objecten, sculpturen en installaties van textiel.
 
Mae Engelgeer maakt collecties kussens en plaids, gemaakt van zelf ontwikkelde materialen. Het werk van Mae Engelgeer is decoratief van karakter en een glorieuze overwinning op verval!

Aantal weergegeven:
Sorteer op:
Mae Engelgeer Fest black theedoek
Deze theedoek komt uit de Fest collectie van Mae Engelgeer. Naast de theedoek FEST black bestaat de collectie ook nog uit de theedoek FEST color. De theedoeken van Mae Engelgeer hebben allemaal een detail in fluo. De theedoek is gemaakt in het Ned..
€19.00 €15.00
Excl. BTW: €12.40
Mae Engelgeer Flock theedoek
Nieuw in de collectie van Mae Engelgeer is deze theedoek Flock! Theedoek Flock bestaat uit een patroon gebaseerd op marmer. De kleur grijs is geinspireerd op gravel. Alle stoffen zijn ontwikkeld en geweven in het textielmuseum in Tilburg.   ..
€19.00 €15.00
Excl. BTW: €12.40
Mae Engelgeer ISH. 02 deken
Deken 02 van de ISH. collectie van ontwerpster Mae Engelgeer. De ISH. collectie is een collectie met prachtige kleurovergangen en een grafisch patroon in de kleuren oranje en koper. De kwaliteit van de stof is een mix van mohair, wol en ..
€320.00 €224.00
Excl. BTW: €185.12

Adres HAL12

Goudsesingel 77-83
3031 EE ROTTERDAM
info@hal12.nl

Facebook