Tierlantijn

Tierlantijn is een Nederlandse fabrikant van binnenverlichting en buitenlampen van natuurlijke materialen zoals koper, messing en lood. Tierlantijn verlichting voorbeelden zijn: klassieke buitenlampen met een mooie landelijke uitstraling, maar Tierlantijn verlichting maakt ook vele modellen plafondlampen en hanglampen. Het brede assortiment Tierlantijn verlichting bestaat uit: wandlampen, plafondlampen, hanglampen, staande armaturen en lantaarnpalen. De fraaie koperen buitenlampen van Tierlantijn worden vaak toegepast bij eikenhouten bijgebouwen of klassieke boerderijen. In onze webshop kunt u deze producten tegen scherpe prijzen bestellen.

TierlanTijn is in 1994 op kleine schaal in een schuurtje ontstaan. Met hulp van familie, vrienden en oproepkrachten ontdekten Paula Gelissen en zonen Michel en Martijn door het experimenteren met mallen al snel een markt voor hun handvervaardigde producten. Geleidelijk richtten de broers zich steeds meer op het ontwerpen en fabriceren van sfeerverlichting.

Mede door deelname aan vakbeurzen in binnen- en buitenland groeide het Tierlantijn verlichting zodanig dat het noodzakelijk werd om te verhuizen naar een veel ruimere locatie. Dit werd gerealiseerd in 2000. Geïnspireerd door oude fabrieklampen is zeer recent onder de naam Frezoli een nieuwe verlichtingslijn geïntroduceerd. Kenmerkend voor Tierlantijn-verlichting blijft altijd de ambachtelijke afwerking met een geheel eigen, ruige, stoere uitstraling.

Er zijn geen producten van dit merk.

Adres HAL12

Goudsesingel 77-83
3031 EE ROTTERDAM
info@hal12.nl

Facebook